Technische controle vooraf

Om onaangename verrassingen en de kosten van een controle-onderzoek te vermijden komt u best even langs bij ons.

Om u zoveel mogelijk te “ontzorgen” gaan wij ook zelf langs naar de autokeuring met uw wagen. Aan u de keuze natuurlijk.

De technische controle, dat is het regelmatig ‘medisch onderzoek’ van uw wagen! Het betreft een verplichting opgelegd door de wet, op straffe van een boete, in sommige gevallen gecombineerd met een verbod om te rijden met de wagen in kwestie! Alle personenwagens en gebruiksvoertuigen komen in aanmerking. De goede staat van uw voertuig conditioneert het resultaat van de controle, die betrekking heeft op een honderdtal punten die verband houden met veiligheid en milieu, waarvan een deel ervan onderworpen is aan een herstelverplichting in geval van een non-conformiteit. In dit geval moet uw wagen verplicht een controle-onderzoek ondergaan eens de herstellingen werden uitgevoerd.

Bij EURO REPAR CAR SERVICE bieden wij u een technische controle vooraf aan in onze ateliers. Elk van de punten wordt onderzocht door een ervaren en gekwalificeerde technicus, hetgeen de mogelijkheid biedt om te bepalen welke eventuele herstellingen er dienen te gebeuren en om zodoende onaangename verrassingen te vermijden en de kosten van een controle-onderzoek. Wij zijn uiteraard bereid om de storingen te verhelpen en om indien nodig snel de herstellingen uit te voeren.