Over ons

Garage Bulteel is een familiale KMO, een MULTI MERKEN GARAGE met Citroën als specialiteit.

 

2017

Euro Repar Car Service

Garage Bulteel sluit zich aan bij Euro Repar Car Service. Het biedt ons een kwaliteitslabel wat na-service, techniekers en werkplaats betreft. Dit is een officiëel netwerk van PSA, waardoor we steeds worden bijgeschoold en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de automobielsector.
2016

Uitbreiding Garage Bulteel

Kaatje, de echtgenote van Jochen, komt in de zaak de administratie, de aan- en verkoop en de planning voor haar rekening nemen. Autohandel Bulteel bvba breidt uit met een Self Carwash en er worden grondige verbeteringswerken uitgevoerd aan de bestaande gebouwen.
2011

Zoon Jochen aan het roer

De zaak komt helemaal in handen van zoon Jochen, het familiale karakter blijft behouden.
1992

Willy Rappelet

Echtgenoot komt full-time in de zaak om zijn echtgenote en zoon te ondersteunen.
1991

Jochen Rappelet

Een extra werkkracht dringt zich op. Jochen Rappelet (Zoon van Claudine Bulteel) komt na zijn opleiding als autotechnicus werken in de zaak. De loods wordt beetje bij beetje ingericht en meer en meer klanten vinden de weg naar de garage.
1990

Aankoop loods

Het klantenbestand wordt steeds groter waardoor de werkplek al snel te klein blijkt. Een loods wordt aangekocht, de huidige garage.
1984

Oprichting garage Bulteel

Autohandel Bulteel wordt opgericht door Claudine Bulteel in 1984. Autohandel Bulteel specialiseert zich in de aan- en verkoop van tweedehandswagen van het merk Citroën alsook het uitvoeren van kleine herstellingen. De zaak wordt uitgebaat in het ouderlijke huis, in een bescheiden garage.
 

Vandaag zijn wij als Garage – Autohandel en Self Carwash trots op onze reputatie. Service en kwaliteit tegen scherpe prijzen komen bij ons op de eerste plaats.

Elke dag opnieuw doen wij ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen.