Diagnose

Auto's worden elk jaar steeds complexer en technologisch sterker. Tegenwoordig heeft een auto meer dan 50 verschillende microcontrollers. Één van de functies daarvan is het mogelijk maken van een geavanceerde diagnose van de auto. Zo kan alle informatie weergegeven worden over een storing of fout die zich voordeed, en kan het systeem gereset worden na een onderhoud.
Door de snelle ontwikkeling van elektronische systemen in de autoindustrie zijn we perfect in staat om diagnose op een voertuig uit te voeren door verschillende computers en besturingssystemen te laten communiceren met elkaar. Hierdoor krijgen we de relevante foutcodes en foutanalyses en kunnen we resets en updates uitvoeren.

We zijn in staat om complexe storingen op een doeltreffende manier te lokaliseren. Heeft u een motorvoertuig die een onvindbare of onoplosbare storing lijkt te hebben omdat diverse herstelpogingen faalden? Maak dan snel een afspraak via +32(0)57/44 74 11 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na onze diagnose kunnen we u vertellen wat het probleem veroorzaakt. In de meeste gevallen – kabelbeschadiging, losse stekkerverbindingen, lekkages, defecten in regeleenheden, sensoren of actuatoren – kunnen we de storing snel verhelpen. Als er een defect onderdeel vastgesteld wordt, kunnen we deze na overleg vervangen of repareren.
We beschikken over de modernste apparatuur en kunnen vrijwel alle merken uitlezen. Omdat een goede diagnose meer is dan even de stekker insteken en de computer verbinden, vragen we dat uw voertuig even ter beschikking gesteld wordt.

Graag hiervoor een afspraak maken en uw voertuig even achter te laten.